duminică, 25 decembrie 2011

Peisajul perfect!

Stau de aproximativ o ora si caut incontinuu o poza pe net, in care sa vad peisajul ala perfect de iarna, de Craciun, fie cel de inaununtru fie cel de afara. Cum nu am gasit nimic imi las imaginatia sa zboare si descriu peisajul in cuvinte.
Inauntru: o camera mai veche, facuta din lemn, o fata cu par saten imbracata cu un plover rosu, blugi negrii incaltata cu o pereche de cizme cu puf, sta asezata pe un fotoliu din catifea rosie. Sta langa foc si soarbe incet din ciocolata ei calda ascultand melodii lente si privind bradul impodobit, asezat intre foc si fereastra prin care se vede cerul instelat.
Afara: un grup de prieteni care se bat cu zapada intr-un parc impodobit cu luminite multicolore. Iar momentul surprins sa fie cel in care toata lumea rade, zambeste si traieste bucuria sarbatorii printr-o banala bataie cu zapada.
Atat de placut!

luni, 12 decembrie 2011

Răsărit. Apus.


Trebuie să recunosc faptu că a fost prima dată în viaţa mea când am văzut un răsărit cu o culoare atât de sângerie şi aprinsă. Şi din nou, prima dată în viaţa mea când am fost sunată tocmai să fac poză la răsărit.
 
Nu e cel mai grozav apus care l-am văzut până acum, e doar poza în sine.