miercuri, 1 decembrie 2010

Se poate ca o prietenie să dureze pentru totdeauna?

În totdeauna visăm la prietenii între copii, adolescenţi, care durează o eternitate. Totuşi gândindu-ne la adevaratul sens al cuvântului "prietenie" ne vom da seama că aceste prietenii sunt foarte rare.
Ne imaginăm 2 fetiţe care s-au întâlnit pentru prima dată la o vârstă fragedă, o vârstă la care amândouă exersează primii paşi pentru a intra în societate. În secunda 2 ele deja se consideră cele mai bune prietene şi încep să se joace impreună în nisip.
Crescând amândouă încep să descopere împreuna anumite plăceri, hobby-uri. Încep să aibă secretele lor, limbajul lor codat şi plăcerile lor comune. Apare atracţia faţă de băieţi şi bineînteles, mereu se întâmplă ca 2 prietene bune să simpatizeze acelaşi băiat, deşi de obicei asta le uneşte.
Încep să fie atât de ataşate una de cealaltă încât amândouă vor simţi nevoia de sfatul sau prezenţa celeilalte la un eveniment.
Se vizitează una pe alta, beau cafeaua împreună, povestesc întamplările lor haioase sau mai puţin haioase.
Aceasta e o prietenie adevărată, când consideri că partenerul tău e posibil să te cunoască chiar mai bine decât te cunoşti tu însuţi. Deci ce spui? Se poate ca o prietenie să dureze pentru totdeauna?

Un comentariu:

  1. Cred ca da...exista o sansa (mica intradevar) pentru ca o prietenie sa tina pentru totdeauna...chestia e ca...ambele trebuie sa vreti asta :)

    RăspundețiȘtergere